Afbeelding
Foto:

Gilde Holthees in de prijzen

Holthees | Bij het OLV Gilde Holthees is zondag de derde en laatste wedstrijd in klein kringverband van 2017, het Brabants wipschieten door zes gilden, verschoten.

De uitslagen: eerste prijs voor de dagzege Hans Zegers van gilde uit Well, tweede prijs Rene Eikmans, eveneens van het gilde uit Well. Bij de jeugd onder de achttien jaar: eerste prijs Floor Pingen van het gilde in Holthees, tweede prijs Jesse Manders van het gilde in Geijsteren en derde prijs Vince Rutten van het gilde in Holthees. De algehele kampioen over de drie wedstrijden werd Bas Peters van het gilde van Well. Winnaars bij de korpsen: 1) Gilde Holthees. 2) Gilde Maashees. 3) Gilde Geijsteren. 4) Gilde Well. 5) Gilde Overloon. 6) Gilde Blitterswijck.

Foto: het winnende korps van het gilde van Holthees van links naar rechts: J. Manders, L. Pingen, J. Pingen en W. Pingen. Dit was de eerste maal dat zij de Jan Katelaan -trofee wonnen.


Bluesfestival Boxmeer

Boxmeer | Boxmeer wordt op zaterdag 16 september voor de vierde keer het middelpunt van de internationale blueswereld.

De organisatie van het kleinschalige bluesfestival is sinds dit jaar in handen van Stichting Blues Alive Boxmeer. Deze stichting heeft er weer voor gezorgd dat de bezoekers in meerdere ruimtes in de Weijer kunnen genieten van muziek vertolkt door een keur aan buitenlandse artiesten.

Kaarten zijn te bestellen via www.bluesaliveboxmer.nl.