Demi Boom Nederlands beste

Leunen | Demi Boom (15) uit Leunen is afgelopen weekend Nederlands kampioen hoogspringen geworden bij de C-junioren met een hoogte van 1.72 meter, de beste Nederlandse seizoenprestatie.

Ook behaalde het lid van ATV Venray een tweede plaats bij het speerwerpen met een afstand van 41,77 meter, de derde beste Nederlandse seizoenprestatie. In Naaldwijk leverde ze vorige week met een tijd van 1.35,86 op de 600 meter ook al de beste Nederlandse seizoenprestatie. Demi Boom heeft vanwege haar prestaties een uitnodiging gekregen om Nederland komende zaterdag bij het speerwerpen en hoogspringen te vertegenwoordigen in de interland -16 tegen Duitsland.

Maasheggenloop

Boxmeer | AV Sporting Boxmeer houdt op donderdag 14 september vanaf 18.45 uur een proefloop over het tienkilometerparcours van de Maasheggenloop. De proefloop is een 5/2 intervaltraining, waarbij iedereen vijf minuten zijn eigen tempo loopt en daarna twee minuten kan herstellen door te wandelen. Er wordt gestart met een warming-up en afgesloten met een cooling down. De proefloop start om 19.00 uur bij café 't Centrum aan de Steenstraat 56 in Boxmeer. Voor meer informatie: www.avsportingboxmeer.nl.