Afbeelding
Foto:

Jubileumfeest DFG-Hofjes

Venray | In de Florishof was het afgelopen week feest vanwege het veertigjarig bestaan van DFG-Hofjes. De afkorting DFG staat voor de straten Dagoberthof, Florishof en Gosewijnhof in Venray.

Ook werd de verlenging van het Buurtlabel van Veilig Verkeer Nederland aan de bewoners van DFG-Hofjes overhandigd, waarvoor Martin Wijnhoven (op de foto in het midden) van de Venrayse VVN-afdeling naar Florishof was gekomen. Mede dankzij het prachtige weer werd het een gezellige middag voor de bewoners van de Hofjes. Zij genoten niet alleen van een bloemschikworkshop, kinderschminken, naar cadeautjes graven in de speeltuin en een vlooienmarkt voor de kinderen, een quiz, lekkers van de barbecue en drankjes voor allen, maar vooral van elkaar. De feestcommissie bereikte haar doelstelling 'saamhorigheid' naar volle tevredenheid.


Sportweek

Venray | Van 9 tot en met 17 september vindt de Nationale Sportweek plaats.

Inwoners van Venray kunnen tijdens deze week kennismaken met diverse sportverenigingen en sportaanbieders. Zij stellen hun sportaanbod gratis beschikbaar voor iedereen. In de gemeente Venray doen meer dan twintig verschillende sportaanbieders mee aan de Nationale Sportweek.

Het totale aanbod staat in het boekje dat wordt uitgedeeld op alle basisscholen. Vanaf 1 september staat het programma ook op de website www.venraybeweegt.nl.