Afbeelding

Grensfeest Schijt aan de Grens

Holthees | Het Grensfeest van Schijt aan de Grens vindt plaats op zaterdag 26 augustus bij Hoeve de Knol aan de Koudenhoek 1 in Holthees.

Er staan muzikale, visuele en sfeervolle hoogtepunten op het programma. Vanaf 20.00 uur is het terrein open voor publiek en om 20.45 uur begint het programma in de grote tent met een optreden van singer-songwriter Rinel van Venrooij, die wordt begeleid door Toon Jansen (gitaar, zang en percussie).

Daarna is het de beurt aan What's that?, een nieuwe bluesformatie met bekende gezichten uit de regio Venray. De formatie bestaat uit Niels van Hoorn (saxofoon), Carl van Hal (gitaar/piano), Henk Hendriks (zang en bluesharp), Piet Tromp (bas) en Marcel Jacobs (drums).

Find us in Slumberland neemt het publiek mee naar buiten om aan de bosrand het voor Schijt aan de Grens gecomponeerde beeld- en geluidsproject uit te voeren. Intussen wordt het podium gereedgemaakt voor Hidden Agenda Deluxe, de slotact van de avond in de grote tent. BartJan Baartmans, Eric de Vries, Rob Geboers, Sjoerd van Bommel en Gerald van Beuningen brengen met een mix van Americana en eigen nummers een swingende afsluiting. De bezoekers kunnen na afloop naar het café van Hoeve de Knol, waar dj Hans van Vonderen vanaf 23.00 uur iedereen aan het dansen krijgt. Ook het terras van Sfeer op Wielen is geschikt voor een nazit. Entreekaarten zijn te bestellen via www.schijtaandegrens.nl.

Foto: Niels van Hoorn en Carl van Hal van de band What's That!.


VVV TV opnieuw te zien op Peel en Maas TV

Venray | Peel en Maas TV volgt voetbalclub VVV ook komend seizoen in de Eredivisie op de voet.

Na de 3-0 thuiszege op Sparta in het eigen stadion De Koel speelt VVV komende zaterdag in de Grolsch Veste in Enschede tegen FC Twente. De Tukkers gingen afgelopen zondag in de eerste competitiewedstrijd met 2-1 onderuit tegen Feyenoord. Donderdagavond 17 augustus vanaf 21.00 uur is op Peel en Maas TV een vooruitblik op dit duel te zien. Deze uitzending van VVV TV wordt tot en met vrijdagavond 18 augustus 18.00 uur elk uur op de Venrayse lokale commerciële tv-zender herhaald. Omroep Venlo produceert VVV TV. Vorig seizoen, waarin VVV de titel in de Jupiler League greep, was VVV TV voor het eerst op Peel en Maas TV te zien. Summa Adviesgroep en Van den Munckhof BV sponsoren dit programma.