Afbeelding
Foto:

Jeu-de-boules- toernooi geslaagd

Venray | JBC Venray 80 hield op kermiswoensdag in Venray een groot jeu-de-boulestoernooi op het Bouledrome-complex aan de Hoopweg.

Maar liefst 72 teams namen aan dit toernooi deel. Een derde van de deelnemers kwam uit het Venrayse, de rest uit heel Nederland en Duitsland. Velen van hen waren fervente wedstrijdspelers, ze gaan van wedstrijd naar wedstrijd. Onder de deelnemers waren ook verschillende jeugdigen en zelfs een rolstoeler. Verdeeld over twee poules speelden de deelnemers vijf wedstrijden. Tussendoor was het goed vertoeven op het grote terras, waar werd genoten van gezelligheid en een hapje en een drankje.

Maar liefst zeven teams wonnen alle vijf de wedstrijden. Dit laat zien dat er op hoog niveau werd gestreden om de prijzen. Onder de prijswinnaars bevond zich niemand uit de gemeente Venray.


BC Overloon

Overloon | De zevende zitting is afgewerkt. De sterkste in de gele lijn: 1. Nelly Baltussen en Maria Willems 67.01%. 2. Gerda en Mathieu Crooijmans 60.07%. 3. Ton Melis en Paul Vloet 57.29%. Rode lijn: 1. Adrie Jenniskens en Truus Stiphout 64.24%. 2 Marianne en Willy Vloet 63.75%. 3. Corrie Hartong en Math Keulards 60%. Groene lijn: 1. Mirjam en Hans Rijnen 67.64%. 2. Mieke Stappers en Ger van Boekel 64.65%. 3. Els Kremers en Rinie van den Hoogen
62.40%.