Afbeelding
Foto:

Vijfjarig bestaan Schrijfcafé

Geijsteren | Het Schrijfcafé in Geijsteren bestaat vijf jaar. Voor initiatiefneemster Karin Janssen uit Meerlo is dit een bijzondere mijlpaal. Tijdens een cursus bij Christien de Vries, grondlegster van het allereerste Schrijfcafé in Nederland, kwam Janssens passie voor schrijven in beeld.

Christien de Vries stimuleerde Janssen in het opzetten van haar eigen Schrijfcafé op een plek die voor haar goed voelde. Zo ontstond in augustus 2012 het Schrijfcafé in eetcafé 't Trefpunt in het hart van Geijsteren. Een locatie die gerund wordt door Roel en Selma. Iedere derde woensdag van de maand, begeleidt Janssen met veel passie en enthousiasme het Schrijfcafé. Door middel van thema's, verschillende schrijfvormen en eenvoudige opdrachten krijgen de deelnemers persoonlijke, bijzondere, mooie, humoristische en ontroerende teksten op papier. De deelnemers komen uit de wijde omgeving.

Op woensdag 16 augustus werd Janssen verrast met een bijzondere jubileumbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kreeg ze, als aandenken aan vijf jaar Schrijfcafé, een boek met teksten geschreven door de deelnemers. De ochtend werd afgesloten met een lunch.

Wie ook graag schrijft, is welkom bij het Schrijfcafé in Geijsteren.