Reizen centraal

Venray | Iedere reis is uniek. Wie de details nooit meer wil vergeten, kan bij BiblioNu de cursus reisverhalen schrijven volgen. De lessen worden verzorgd door Jetty Alards.

Was u ooit in een bos waar de geur van vers hout overheerste? Of was u in een grote bedrijvige stad waar de stank van uitlaatgassen zich met kruidige geuren vermengde? Stond u uren in de file? Of stagneerde uw reis in een armoedig dorpje waar u openlijk werd aangestaard door een vrouw wiens pupillen glansden als de lak van een net gewassen Mercedes. Of schudde u van het lachen, terwijl u op een smalle richel langs een gapende afgrond liep.

De cursus bestaat uit vijf lessen en wordt verzorgd door Jetty Alards. De deelnemers schrijven thuis een verhaal. Tijdens de bijeenkomsten worden de verhalen gelezen en besproken. Afhankelijk van ieders schrijfstijl geeft Jetty theorie en er is tijd voor een leuke schrijfoefening. De cursus wordt verzorgd bij BiblioNu Horst, Librije 60 en bij BiblioNu Venray, Merseloseweg 59. In Horst worden de cursussen gehouden op dinsdagen van 26 september t/m 21 november van 10.00 tot 12.00 uur. In Venray zijn de cursussen op zaterdagen van 30 september t/m 25 november van 11.00 tot 13.00 uur. De cursus kost 75 euro. Daarvoor krijgen de deelnemers persoonlijk advies, speciaal op hun verhaal toegespitst. Als het verhaal af is, maakt Jetty er een leuk boekje van.

Inschrijven via JettyAlards@gmail.com of 06-30449447. Vragen? Of geen tijd op de genoemde data? Stuur een mail naar Jetty. Indien mogelijk wordt de cursus op een ander moment aangeboden.