Personeelsgroei OTTO Venray

Venray | OTTO Work Force in Venray heeft de afgelopen maanden een forse groei van het aantal flexmedewerkers doorgemaakt.

Door de actuele krapte op de arbeidsmarkt en de grotere aanvragen van nieuwe klanten is het aantal medewerkers in de afgelopen maanden gegroeid van 6000 naar 7000. OTTO Work Force verwacht dat dit aantal aan het einde van het jaar nog verder doorgroeit naar 8000. De fikse toename van het aantal flexmedewerkers bevestigt de visie van Frank van Gool, CEO van OTTO Work Force. Die stelt al langer dat er in Nederland een groot tekort aan medewerkers ontstaat. "We hebben de arbeidsmigranten hard nodig om de gaten in onze arbeidsmarkt op te vullen,'' stelt Van Gool, die van mening is dat het daarom ook tijd wordt om arbeidsmigranten positiever te benaderen.

"Nederland zal er hard aan moeten gaan trekken om de strijd om arbeidsmigranten te winnen. De groei van het aantal flexmedewerkers bij OTTO Work Force is het bewijs dat deze mensen ontzettend hard nodig zijn om aan de vraag naar personeel te blijven voldoen."