Venray Cup 2017

Venray | De strijd om de Venray Cup vindt dit jaar plaats op twee wedstrijddagen. Op donderdag 24 augustus worden op drie sportparken wedstrijden in de poules A, B en C afgewerkt. Op zondag 27 augustus vinden op sportpark De Vloet in Merselo de finalewedstrijden
plaats.

In poule A strijden SV United, SV Venray 3 en SV Oostrum en in poule B SV Merselo, SVOC'01 en SV Venray 2, terwijl poule C wordt gevormd door SV Ysselsteyn, SV Leunen en VV Holthees. Op donderdag 27 augustus beginnen de wedstrijden om 19.00 uur. In Merselo speelt poule A een halve competitie, in Venray poule B en in Oostrum poule C.

De finaledag in Merselo begint op zondag 27 augustus om 10.00 uur. Dan treffen de nummers een, twee en drie elkaar in een halve competitie.


Voetbaldagen SV Venray

Venray | SV Venray houdt voor de derde keer van 21 tot en met 25 augustus de Jeugd Voetbaldagen.


De technische jeugdcommissie van de Venrayse voetbalvereniging verzorgt opnieuw een leuke, leerzame en gezellige voetbalweek voor de kinderen. De voetbalweek is voor voetballers en voetbalsters van 5 tot en met 13 jaar uit de hele regio. De begeleiding is in handen van jeugdleden van SV Venray. De coördinatie vindt plaats door de technische jeugd commissie.

De gediplomeerde voetbaltrainers hebben weer een zeer leerzaam, maar vooral ook leuk programma voor de deelnemers gemaakt. Zij zullen dan ook de aanwijzingen geven die bij de activiteiten horen. Tussen de middag krijgen de deelnemers een broodmaaltijd en wordt er een moment van rust ingebouwd om daarna weer volop verder te gaan met het
programma.


Menwedstrijd in Ysselsteyn

Ysselsteyn | Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus houdt Menvereniging Peel en Maas voor de 29e keer de jaarlijkse samengestelde menwedstrijd in Ysselsteyn. De tweedaagse wedstrijd start zaterdag met dressuur en vaardigheid en op zondag wordt de marathon
verreden.

Op zaterdag vanaf 9.00 uur verschijnen ruim 90 aanspanningen aan de start, waaronder enkel-, dubbel- en vierspan paarden en pony's. Zowel recreanten als wedstrijdrijders verschijnen aan de start. De entree voor de wedstrijd is gratis en er is volop gelegenheid voor gratis parkeren van auto's en fietsen kort bij het hoofdterrein. De organisatie verwacht een spectaculair weekend, met als hoogtepunt de waterbak, gelegen op het hoofdterrein.

De wedstrijd wordt verreden in de mooie bosrijke omgeving van Ysselsteyn. Alle hindernissen liggen op het hoofdterrein op de hoek Rouwkuilenweg-Pottevenweg, alsmede de dressuur en vaardigheid.

De bezoekers kunnen op beide dagen genieten van zeer veel verschillende aanspanningen. Midden tussen de hindernissen op de hoek Rouwkuilenweg-Pottenvenweg is de consumptietent met zicht op alle hindernissen, waar iedereen kan genieten van een hapje en/of drankje. Tussen 11.00 en 16.00 uur is de ideale tijd om een wandeling te maken en te genieten van een veelzijdig en afwisselend onderdeel van de aangespannen paardensport.