Geen treinverkeer richting Nijmegen

Venray | Prorail werkt van zaterdag 29 juli tot in de nacht van zondag 30 op maandag 31 juli aan het spoor op het traject Roermond-Nijmegen tussen Venlo en Blerick.

Hierdoor is er geen treinverkeer mogelijk. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren. Maandagochtend 31 juli wordt de dienstregeling weer hervat. Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Afhankelijk van de bestemming kan de busreis 15 tot 45 minuten langer duren dan de reguliere treinreis.


Peter en de wolf in Overloon

Overloon | In Openluchttheater in Overloon is op woensdag 2 augustus om 14.30 uur de interactieve en muzikale voorstelling Peter en de wolf te zien.

Peter en de wolf is een eigentijdse versie van het muzikale sprookje van Sergej Prokofjev en geschikt voor kinderen van vier tot elf jaar. Muziek, humor en poƫtische momenten wisselen elkaar af. Mirjam van den Boogaard vertelt en speelt het stuk op theatrale wijze en Izak Boom illustreert dit muzikaal sprookje op tal van instrumenten, variƫrend van piano en accordeon tot mandoline, ukelele, gitaar en banjo.