Afbeelding
Foto:

Herberg de Troost weer terug

America | Na een afwezigheid van anderhalf jaar is Herberg de Troost terug.

Tijdens de wintereditie van 2015 stonden de mannen van de band voor het laatst samen op een podium. Op 6, 8 en 10 september speelt Herberg de Troost live de voorstelling Lichtblauwe lucht. Kan een herberg een herberg zijn als er geen dak op zit? Zeker kan dat. De gedachte achter Herberg de Troost blijft immers dezelfde: op een bijzondere locatie, sfeervolle, intieme optredens verzorgen. Dit jaar zoekt Herberg de Troost de buitenlucht op in America, midden in het bos. Staan of zitten kan in het gras, maar een eigen campingstoeltje meenemen is uiteraard ook toegestaan. Herberg de Troost speelt naast bekende liedjes ook nieuw werk. Kaarten zijn te bestellen via www.herbergdetroost.nl.

Foto: Ruud Geuijen.


Nieuwe vestiging LoopCentrum

Venlo | Na een uitgebreide voorbereiding is het tweede filiaal van het LoopCentrum een feit. In tien jaar tijd is het bedrijf, met de moedervestiging in Horst aan de Maas, uitgegroeid tot marktleider op het gebied van hardloop- en wandelschoenadvies. Momenteel heeft het LoopCentrum een deskundig en ervaren team met 30 adviseurs.

De positieve ontwikkelingen in het LoopCentrum resulteerden in een bijzondere stap, namelijk de opening van een tweede filiaal. De deuren van het LoopCentrum Running en het HockeyCentrum zijn geopend aan de Koninginnesingel in Venlo. Venlo heeft er een winkel bij waar de hardloper en hockeyer geadviseerd wordt door ervaren specialisten. In de nieuwe winkel wordt actief gewerkt met de nieuwe RS Scan, een twee meter lange drukplaat die middels 16.000 sensoren het drukverloop onder de voet in kaart brengt tijdens het lopen. Een specialistische methode om de belasting van de voeten en schoenen tijdens het sporten inzichtelijk te maken. Door de RS Scan en de bekende high speed camera worden zowel de hardloper als de hockeyer geadviseerd op het allerhoogste niveau. Daarnaast zorgen een grote collectie aan sticks, kleding en accessoires ervoor dat hockeyspecialisten de mogelijkheid hebben om precies de producten te adviseren die bij de sporter passen.

Kijk voor meer informatie op www.hetloopcentrum.nl.