Rieu in Luxor Theater Venray

Venray | Op 22 en 23 juli is het jubileumconcert van André Rieu te zien in ruim 60 bioscopen in heel Nederland, waaronder in het Luxor Theater in Venray.

Dit jaar is het precies dertig jaar geleden dat André Rieu het Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Om dat te vieren wordt zijn concert via satelliet op zaterdag 22 juli (20.00 uur) en zondag 23 juli (15.00 uur) in 60 bioscopen in heel Nederland digitaal vertoond. Speciaal voor deze jubileumeditie is komiek en presentator André van Duin aangesteld als gastheer van André in Cinemas. Hij verzorgt het voorprogramma en interviewt André Rieu zodra hij van het podium stapt. Een ding is in 30 jaar tijd niet veranderd. Rieu: "De vreugde van het samen spelen, of het nu in een kleine groep is of een groot orkest. We kijken allemaal uit naar de bijzondere voorstellingen in juli, waar we ons 30-jarige jubileum vieren. Ik ben trots op het feit dat we met André in Cinemas het publiek in heel Nederland kunnen bereiken."

De entree bedraagt 12,50 euro. Kaarten zijn te reserveren via www.luxorvenray.nl of telefonisch tijdens openingstijden op 0478-513890.