Pip & Pelle Show

Overloon | Op woensdag 26 juli om 14.30 uur wordt het Openluchttheater in Overloon opgevrolijkt door de Pip & Pelle Show met de voorstelling De inspecteur komt!

Het is een grappige voorstelling voor kinderen vanaf drie jaar. Ojee, de Inspecteur komt langs! Er is paniek in de tent! Meneer Pruim heeft Pip & Pelle opgebeld met de mededeling dat hij naar de Pip & Pelle Show komt kijken. Deze zure inspecteur komt kijken of de show wel leuk genoeg is. Pip, Pelle en Arie de Postbode zetten dus alles op alles om de beste en leukste show ooit te maken. Er komen sprookjes, verbazingwekkende acts en bekende artiesten. Maar of dat nu allemaal zo'n goed idee is...? Vorig jaar traden Pip & Pelle op in het Openluchttheater met de komische voorstelling Circus Pip & Pelle. Ze hebben een eigen tv-serie en inmiddels ook een eigen YouTube-kanaal.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling. Het theater is gevestigd aan het Museumpark 1 in Overloon. Bij slecht weer wordt de voorstelling gehouden in gemeenschapshuis De Pit in Overloon.


Peelmuseum

Het Peelmuseum aan de Griendtveenseweg in America is open op zondag 23 juli van 13.30 tot 16.30 uur. Er staat een gids klaar die gaat vertellen over werken en leven in en bij de peel. Er kan een plaggenhut en een schaapskooi worden bekeken. Ook de hut van Rowwen Heze is te bewonderen.