Afbeelding
Foto:

Keurmerk voor Secutor Security

Oostrum | Secutor Security heeft het felbegeerde keurmerk beveiliging, keurmerk evenementenbeveiliging en ISO 9001 binnen. De keurmerken werden uitgereikt aan Yahya Hlimi, directeur en oprichter van Secutor Security.

Het doel van Secutor Security is opdrachtgevers meer zekerheid bieden over de veiligheid en betrouwbaarheid op gebied van beveiliging. Secutor Security voldoet aan de strenge eisen op gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, functionaliteit, uitwisselbaarheid van gegevens en juridische aspecten zoals privacy en continuïteit. Yahya Hlimi, algemeen directeur bij Secutor Security: "Als het gaat om veiligheid moet je jezelf als leverancier continue de maat blijven nemen. Ik ben blij dat we met ons normenkader ook voldoen aan de vereisten door het behalen van het keurmerk beveiligen, evenementenbeveiliging en ISO 9001." Hlimi: "Iedere aanbieder die schrijft dat zijn dienst betrouwbaar en veilig is zou dit door een onafhankelijke partij moeten laten controleren. Wij riepen dit ook al jaren, maar nu kunnen we ook daadwerkelijk aantonen dat we op die manier werken en dat dit onafhankelijk getoetst wordt, zodat opdrachtgevers weten waar ze aan toe zijn als ze met ons een partnership aangaan!"

Yahya Hlimi was zijn tijd ver vooruit toen hij een straatcoachproject opzette, dat inmiddels in diverse gemeenten succesvol verloopt. In onder andere de gemeenten Venray, Venlo, Blitterswijck, Boxmeer en Heerlen wordt gebruik gemaakt van de expertise van Secutor Security. "Met het behalen van de keurmerken en de ISO-certificering zetten we nu een kroon op ons werk. Secutor Security heeft laten zien dat maatwerk, partnership en facilitair gericht zijn toekomst heeft", zegt Hlimi.

Niels de Klerk, general manager bij Secutor Security: "Beveiliging is voor ons een ankerwaarde, het zit in ons DNA. Als keurmerkhouder is het voor Secutor Security van groot belang om continue te laten zien dat onze diensten kwalitatief goed zijn. Deze keurmerken onderstrepen onze ambities. Nu gaat het pas beginnen. Ik ben er enorm trots op dat we als enige beveiligingsbedrijf in de regio, met al deze keurmerken, de code marktconform gedrag hebben ondertekend op het ministerie van Justitie en Veiligheid. Dit geeft nogmaals aan dat we bezig zijn met een enorme groei van ons bedrijf, maar dat we dat wel conform alle regels en normen en waarden blijven doen. Secutor Security is een landelijk opererend bedrijf en een succesvolle en betrouwbare leverancier van verschillende beveiligings- en bewakingsdiensten in heel Nederland. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. En daarom ben ik ook zo blij dat we dit nu kunnen onderstrepen met deze keurmerken. Ik wil via deze weg dan ook Sheila Derks, onze office manager, bedanken. Zij heeft de afgelopen maanden bergen werk verzet om de aanvraag van de keurmerken te realiseren. Hoewel het behalen van de keurmerken natuurlijk een teamprestatie is, was zij wel de drijvende kracht hierachter. Al onze medewerkers, en dit zijn er inmiddels meer dan 110, zijn in het bezit van de benodigde diploma's en certificaten. Ook hebben zij praktijkcursussen gevolgd zoals het omgaan met agressie, conflicthantering, BHV en EHBO. Samenwerking met onze opdrachtgever is essentieel voor een toonaangevende en transparante aanpak. Als betrouwbare partner staat het nakomen van afspraken naar opdrachtgevers/medewerkers hoog in het vaandel. Want wij zijn niet alleen leverancier van beveiligingsdiensten; wij zijn een partner in de beveiliging voor onze opdrachtgever. Veiligheid, daar gaan we samen voor." Op de foto laten Niels de Klerk en Sheila Derks trots de certificaten zien. Foto Henk Lammen.