Afbeelding

Fietsvierdaagse en IVN bundelen hun krachten

venray | Fietsvierdaagse Venray en IVN Geijsteren-Venray bundelen hun krachten voor de Fietsvierdaagse Venray die dit jaar wordt gehouden van dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 juli.

Duizenden deelnemers stappen tijdens dit evenement op de fiets om te genieten van Venray en omgeving. Ook dit jaar draagt IVN Geijsteren-Venray een steentje bij aan het fietsfestijn.

Op woensdag 26 juli is er een speciale 18 kilometertocht voor de jeugd met een extra natuurlijk tintje. De start en finishlocatie is bij De Witte Hoeve in Venray. Deze tocht speciaal voor kinderen en hun begeleiders, maar ook uitermate geschikt voor mensen in een scootmobiel, wordt voor de negende keer gehouden om ook jongeren enthousiast te maken voor de fietsvierdaagse.

De deelnemers komen deze dag door de kerkdorpen Leunen, Heide en Veulen. De eerste controle en rustplaats is bij het oude schoolgebouw op de Heide en de tweede stop is bij boerderij 't Platteland. Een ideale plaats om te spelen, te eten of iets te drinken. Ook de kinderspellen zijn op deze locatie. Al bijna traditiegetrouw krijgen zij ook dit jaar weer de ondersteuning van IVN Geijsteren-Venray.

Onderweg bieden gidsen van IVN Geijsteren-Venray de deelnemers de mogelijkheid om even iets anders te doen dan fietsen, namelijk genieten van alles wat onder of rond het water leeft. Bij terugkomst op de finishlocatie zijn er volop activiteiten voor de kinderen.