Limburgs kampioen, team Merselo 2.
Limburgs kampioen, team Merselo 2.

Ploeg St. Jan Limburgs beste

Geldrop | Juul Michels heeft met Bambine de eerste prijs behaald bij Outdoor Geldrop in het springen DL.

In de finale wist ze wederom een eerste prijs te behalen. Hieke Kreuzer mocht met Hijker Forest Collin de derde prijs ophalen. Lenneke Hendriks ging naar Grave. Met Lola werd ze eerste in de klasse DE B met 202 punten. Met Arco werd ze derde in de klasse DL springen. Jenske van Dongen mocht met Geisha in Siebengewald een eerste en tweede prijs in ontvangst nemen in de klasse L1 met 206,5 en 183,5 punten.

In Horst wist team Merselo 2, bestaande uit Katelijne Philipsen met Fleur, Juul Michels met Bambine, Willemijn van Rooij met Willow Tree Garwyn, Hieke Kreuzer met Hijker Forest Collin, Indy de Rijk met Aron D, Maud Verhoeven met Casper en Lenneke Hendriks met Equicenter Lola, de titel Limburgs verenigingskampioen te pakken.

Esmee van der Sterren behaalde de tweede prijs met Elwi's Adorable in de klasse CB met 193 punten. In de klasse C L2 nam Willemijn van Rooij de tweede prijs in ontvangst met 203,5 punten. Femke Jansen behaalde met Fedor de eerste prijs met 206 punten in de klasse C L1. Maud Verhoeven werd met Casper vierde in de klasse DE L1 met 206,5 punten. Indy de Rijk werd met Aron D derde in de klasse DE B met 198,5 punten. Bij het springen behaalde Bart Philipsen een tweede prijs met Jumping Jewel in de klasse CB. Juul Michels wist met Bambine de overwinning te behalen in de klasse DL en Maud Verhoeven pakte de tweede prijs met Casper in de klasse DL. Bij de dressuur paarden won Hieke Kreuzer met Bliksem de eerste prijs in de klasse B met 212,5 punten. Petra van Dijck ging naar de Peelbergen geweest. Met Gantira behaalde ze daar de eerste prijs in de klasse L. De klasse M wist ze eveneens met Gantira op haar naam te schrijven. Met Bon A'parte reed ze ook naar een eerste prijs in de klasse Z/ZZ.

Daags na de Tour

Boxmeer | Uitzendorganisatie ForeignFlex B.V. is toegevoegd aan het groeiende rijtje hoofdsponsors van Daags na de Tour in Boxmeer. De organisatie van de profronde is onlangs met ForeignFlex-di-recteur Wim Smits daarover tot overeenstemming gekomen. Het bedrijf houdt kantoor aan de Smidstraat in Cuijk en is een van de eerste uitzendbureau's dat Poolse arbeidsmigranten naar werk begeleidde in Nederland. ForeignFlex heeft vijf vestigingen in Nederland en één in Polen. Wim Smits benadrukt nog eens verguld te zijn, zijn steentje bij te kunnen dragen aan de Boxmeerse wielerronde die tot de top van de Nederlandse profcriteriums mag worden gerekend.