Afbeelding
Foto:

Sportinstituut Verhagen

Venray | De zwarte banden van Sportinstituut Verhagen in Venray hebben examen gedaan.

Celeste Pijnenborg en Jip Litjens lieten een mooi examen zien aan de driekoppige jury voor hun felbegeerde zwarte band eerste dan judo. Voor Patrick Mooren was dit een succesvol examen voor de tweede dan. Hij is nu de vijfde tweede danner van Sportinstituut Verhagen en Celeste Pijnenborg en Jip Litjens zijn de tiende eerste danners.


600 meter sprint

Venray | Wil je een keer in de huid van een topwielrenner kruipen en als de nieuwe Tom Dumoulin als eerste over de finish komen tijdens een individuele tijdrit van 600 meter, onder toeziend oog van honderden toeschouwers?

Dat kan op maandag 7 augustus op de Noordsingel in Venray, waar vlak voor de finish van de BinckBank Tour, tussen 11.30 en 14.00 uur, een korte tijdrit op touw wordt gezet voor wielerliefhebbers. Venray staat op maandag 7 augustus niet alleen in het teken van de jaarlijkse kermis, maar is die dag ook in de ban van de finish van de BinckBank Tour (voorheen Eneco Tour). Het inschrijfgeld voor de tijdrit bedraagt 5 euro (deze prijs is inclusief bewaakte fietsenstalling) als je je inschrijft via www.binckbanktourvenray.nl Inschrijven op de dag zelf kan ook, maar in dat geval zijn de kosten (inclusief bewaakte fietsenstalling) 7,50 euro.