Afbeelding
Foto:

Afscheid van De Meulebeek

Oostrum | Aan het einde van dit schooljaar nemen drie leerkrachten van basisschool De Meulenbeek in Oostrum afscheid.

Diny Holtermans-van Osch, Joof Theeuwen en Marlie van Haeren-Linssen (van links naar rechts op de foto) gaan namelijk na een jarenlange inzet binnen het onderwijs met vervroegd pensioen. Donderdag 13 juli zijn er voor de kinderen diverse activiteiten. Zo kunnen zij bijvoorbeeld gaan genieten van een voorstelling. Tussen de middag gaan leerkrachten en leerlingen gezamenlijk eten.

De leerlingen hebben voor de leerkrachten ook iets gemaakt. Het wordt voor leerkrachten en leerlingen een dag vol verrassingen. Rond 13.30 uur is er voor ouders gelegenheid om afscheid te nemen van deze leerkrachten.


Werk aan de weg

Bergen | De provincie voert werkzaamheden uit aan de fietsoversteekplaatsen van de rotonde op de N271 in Bergen. Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren worden tijdelijke verkeersregelinstallaties geplaatst en verkeersregelaars ingezet. Doorgaand verkeer op de N271 blijft in beide richtingen mogelijk. De werkzaamheden zijn van vrijdag 7 juli 21.00 uur tot uiterlijk zondag 9 juli 18.00 uur en van vrijdag 14 juli 21.00 uur tot uiterlijk zondag 16 juli 18.00 uur. Informatie: www.limburgbereikbaar.nl.