Cursus mandala tekenen

Overloon | In 't Helder in Overloon start op woensdag 13 september een zesdelige basiscursus mandala tekenen.

De cursus wordt gegeven door Mia Tielen-Poels. Mandala tekenen brengt de cursisten in het hier en nu. Ze beleven plezier aan de vormen en kleuren die voortvloeien uit het potlood. Hierdoor brengt mandala tekenen harmonie, ontspanning en hernieuwde energie in het leven. De cursus bestaat uit zes lessen met een heldere opbouw. Elke les heeft zijn eigen thema. Inschrijven of meer informatie: Mia Tielen-Poels via telefoonnummer 06-12094029 of e-mail info@miatielen-poels.nl. Zie ook www.miatielen-poels.nl.

Fietsvierdaagse Venray en IVN

Venray | Fietsvierdaagse Venray en IVN Geijsteren-Venray bundelen hun krachten voor de fietsvierdaagse in Venray, die dit jaar wordt gehouden van dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 juli.

Duizenden deelnemers stappen tijdens dit evenement op de fiets om te genieten van Venray en omgeving. Ook dit jaar draagt IVN Geijsteren-Venray een steentje bij aan het fietsfestijn. Op woensdag 26 juli is er een speciale 18 kilometertocht voor de jeugd met een extra natuurlijk tintje. De start en finishlocatie is bij De Witte Hoeve in Venray. Op 20 juli verschijnt in Peel en Maas een special over de fietsvierdaagse.