Afbeelding
Foto:

Venray Muzikaal Totaal op 7 juli

Venray | In hartje Venray vinden op vrijdag 7 juli weer meer dan dertig optredens plaats tijdens Venray Muzikaal Totaal.

Op het Henseniusplein, Schouwburgplein, de Grote Markt en bij Het Moment zijn vier podia opgebouwd waar artiesten optreden uit Venray en omgeving. De organisatie heeft een gevarieerd programma samengesteld: bands, solisten, koren, dj's, rock, pop, Nederlandstalig, dance; het komt allemaal voorbij.

Het programma start 's middags om 16.00 uur en de slotacts beginnen om 23.30 uur. Dat zijn Club Soda, Harrie en de Rest, Released en Rosentaler.

De organisatie geeft beginnende, jonge muzikanten én ervaren bands een podium. Voor het volledige programma bezoek de website www.venraymuzikaaltotaal.nl of volg Venray Muzikaal Totaal op Facebook.


Rrrollend Venray

Venray | Het foodtruckfestival Rrrollend Venray doet van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus het Schouwburgplein in Venray aan.

Er kan genoten worden van onder andere de Argentijnse keuken, Mexican streetfood, flammkuchen en nog veel meer. Verder is er livemuziek en entertainment voor de kinderen. Kijk voor meer informatie op de website www.rrrollend.nl.