Afbeelding

Optreden bigband Flavour in Venray

Venray | Traditiegetrouw verzorgt bigband Flavour de laatste repetitie, op woensdag 12 juli vanaf 20.00 uur, in het centrum van Venray.

De band is te gast bij Gastrobar TOF aan de Marktstraat 2 in Venray en iedereen die zin heeft in een gezellige avond met livemuziek is welkom. Tijdens deze muzikale avond is er ook de mogelijkheid kaarten te bestellen voor de show Uut de Pieël live op zaterdag 4 november in Schouwburg Venray. Daarin kruipen (on-)bekende Venraynaren in de huid van bekende artiesten.


Alzheimer Café

Venray | Het Alzheimer Café Venray is op maandag 10 juli weer open.

Het café is een maandelijkse informele bijeenkomst waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en te leren over dementie en aanverwante thema's. Het thema van de avond is: Vakantietijd! Er is geen gastspreker, maar de avond staat in het teken van elkaar ontmoeten en samen ervaringen delen. Het Alzheimer Café Venray vindt plaats in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray. De inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur. Informatie: Joke Halmans, telefoon 06-53730515.