Afbeelding
Foto:

Schoolafsluiting Kinderwereld

Venray | Voor alle bso's van KinderWereld Venray werd woensdagmiddag 28 juni werd een grote (school)jaarafsluiting georganiseerd.

Met succes. Er waren leuke spellen voor de kinderen, waaronder touwtrekken, waterhelmenrace, lesje yoga en het skilattenspel. Als klap op de vuurpijl stond er ook een stormbaan. De kinderen genoten enorm van alle activiteiten die op touw waren gezet. Als afsluiting waren de ouders uitgenodigd om samen met de kinderen te barbecueën.


Open imkerijdag

Venray | Imkervereniging Regio Venray doet op zondag 9 juli mee aan de landelijke open imkerijdag.

Iedereen is welkom bij imker Mart Wismans aan de Vliezenweg 1 in Venray. Er staan allerlei materialen die in de imkerij gebruikt worden en ook kunnen er bijen aan het werk worden gezien in een observatiekast. Het verschil in werksters en darren zal zeker opvallen en met wat geluk laat ook de koningin van het volk zich zien. Tevens wordt er informatie verstrekt over alles wat betrekking heeft op het (be)houden van bijen en het leven van de honingbij. De landelijke Open Imkerijdag is er voor iedereen die interesse heeft in de natuur en in bijvriendelijk tuinieren. De dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.imkers-venray.nl.