Afbeelding
Foto:

'Together for life' steunt Roparun

Venray | Bijna een maand geleden vertrok Roparun-team 317, Together for life, naar Hamburg om vandaar uit terug te rennen en fietsen naar Rotterdam.

Een flinke opgave, omdat het team dit jaar voor de run-bike-run-versie ging. De leden waren echter goed voorbereid en iedereen bracht de run tot een goed einde. In de maanden voorafgaand aan het Roparunweekend probeerde het team met allerlei acties zo veel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het goede doel.

Het eindbedrag werd tijdens een feestelijke bijeenkomst onthuld. Alle teams konden in totaal 5.497.643 euro storten op de rekening van de Roparun-stichting. Ruim 13.000 euro daarvan werd door Together for life bij elkaar gebracht. Het geld wordt gebruikt om het leven van mensen met kanker en hun familie dragelijker te maken.


Violet's Tale

Horst | Cambrinus in Horst opent op zondag 9 juli Zomerpodium 2017 met Violet's Tale, een countryformatie uit Heerlen.

De stem van zangeres Edith doet denken aan een kruising tussen Dolly Parton en Ilse de Lange. De band bestaat uit Edith Spies-Wawrowska (zang), Jeroen Rabeling (gitaar, zang), Levy Gerards (gitaar), Stef Eggen (drums) en Brandon Spies (bas). Dit optreden begint om 16.00 uur. De entree is vrij.