Juliette Loonen en Ed Papen bij hun Foodtruck
Juliette Loonen en Ed Papen bij hun Foodtruck Foto: Christ van den Munckhof

Natuurlijk eten bij Juuls Foodtruck

Venray | Twintig jaar geleden had Juliëtte Loonen al het idee om eten vanuit een wagen te verkopen. Toen werd er nog hartelijk om gelachen. Vorig jaar introduceerde Juliëtte en haar vriend Ed hun foodtruck en werd haar droom van toen gerealiseerd.

De naam Natuurlijk Juuls zegt al heel veel over de visie van dit paar. Mooi en gezond eten verkopen. "We maken mooie gerechten met verse en natuurlijke ingrediënten. En, iedere week hebben we andere producten in onze vitrine staan."

Toen Juul bij de gemeente aanklopte met dit idee om wekelijks op het Henseniusplein een plek te krijgen, was ze in het begin sceptisch. Nu, een jaar nadat Juul en Ed zijn gestart, wordt er al heel anders naar gekeken. "We hebben zelfs een mooiere plek gekregen om onze maaltijden te kunnen verkopen."

Naast een grote variatie aan verschillende maaltijden, kent Juuls Foodtruck ook enkele vaste gerechten zoals pulled pork, de wagyuburger en saté. Het brede assortiment trekt ook een breed publiek. "Jong en oud weet ons inmiddels te vinden. Op vrijdag komen veel ondernemers en medewerkers van winkels voor een lunch of avondmaaltijd tijdens de koopavond", aldus Ed.

Inmiddels worden Juliëtte en Ed ook steeds meer gevraagd voor cateringopdrachten. "Dat aantal groeit gestaag", stelt Juliëtte. "We zijn er dan ook trots op wat we met onze foodtruck hebben bereikt."

Meer weten over Juuls Foodtruck? Loop dan op donderdag, vrijdag en zaterdag eens langs bij de foodtruck op het Henseniusplein of kijk op Facebook onder Natuurlijk Juuls Foodtruck. Bestellen kan ook via 06-22607145.