Afbeelding
Foto:

Jubel Festijn groot succes

Venray| Afgelopen zaterdag stond het Schouwburgplein afgeladen vol wegens het Jubel Festijn van Schouwburg Venray. Ruim 4.000 bezoekers genoten, ondanks de regen, van optredens van Auke Classens, Gert Janssen, Bjorn & Mieke, Johnny Romein, Holland Show Band, DJ Izzy en niemand minder dan Frans Bauer.

Vele trouwe Frans-fans arriveerden uren van tevoren in hartje Venray en trotseerden de regen zodat ze verzekerd waren van de beste plaatsen. Jong en oud, al dansend op het plein, genoot zichtbaar van het gratis concert dat werd aangeboden ter ere van het 50-jarig jubileum van het theater. De vuurwerkshow na afloop van het festijn was de perfecte afsluiter van de festiviteiten. "Wat was het een feest in Venray. Duizenden handjes en dat kleine mannetje zijn blik blijft me altijd bij, zijn ogen straalden zo mooi … die pure blijdschap dat is waar je artiest voor bent. Het was een onvergetelijke avond weer. Bedankt voor de gezelligheid!", zei Frans Bauer.

Paul Franssen, directeur van Schouwburg Venray, wil iedereen van harte bedanken voor hun aanwezigheid. Voor alle medewerking en samenwerking om dit feest tot zo'n succes te volbrengen. "Zonder hen was dit cadeautje geen succes geweest en hadden wij ons jubileumjaar niet zo fantastisch mogen afsluiten! Op naar het volgende jubileum."

Op Peel en Maas TV was afgelopen week een verslag van het Jubel Festijn te zien. Deze uitzending terugkijken kan via de website, het YouTubekanaal en de Facebookpagina van Peel en Maas (TV).