Insectenwandeling

Blitterswijck | IVN Geijsteren-Venray organiseert op zondag 2 juli een insectenwandeling in natuurgebied 't Sohr in Blitterswijck. De tocht start om 14:00 uur bij de molen in Blitterswijck. Deelname is gratis.

't Sohr is een natuurgebied met (broek)bossen, vennen, poelen (visvijver) en graslanden. De wandelaars gaan op een rustig tempo een ronde lopen en laten zich verrassen door de talrijke insecten in het gebied. Gezamenlijk proberen ze de gevonden exemplaren op naam te brengen of in ieder geval wat wetenswaardigheden over de familie te vertellen.

Walk&Talk

Horst | BiblioNu Horst houdt op dinsdag 4 juli een Walk&Talk-bijeenkomst over ervaringen met solliciteren.

Gastspreker is Mariëlle Veerbeek, Colour Coach & Image Professional. Verbeek geeft een korte workshop Dress for succes waarin de belangrijkste zaken bij sollicitatiekleding worden besproken. Een Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Deelnemers kunnen hun sollicitatie-ervaringen delen met elkaar, contacten leggen en suggesties krijgen en geven die helpen in de zoektocht naar een geschikte baan. Inloop vanaf 9.00 uur. De start is om 9.30 uur en de bijeenkomst duurt tot 11.30 uur. Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via e-mail
mpeeters@biblionu.nl.