Afbeelding
Foto:

Krokodaris en kinderboeken

Venray | Met al meer dan een miljoen zwervende kinderboeken krijgt Kinderzwerfboek, een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp, echt voet aan de grond.

Op basisschool de Krokodaris in Venray is dinsdag 13 juni een Kinderzwerfboekstation opgericht. Want alle kinderen moeten toch kunnen lezen? In een volle hal werd door middel van een klein toneelstukje het kinderzwerfboekstation officieel geopend.

Wat zijn zwerfboeken? Kinderzwerfboeken zijn boeken met zwerfsticker die zwerven van kind naar kind. Zwerfboeken worden doorgegeven, achtergelaten op scholen, in wachtkamers, winkels, treinen, Kinderzwerfboek-stations, enzovoorts. Hoe een boek ook zwerft, nooit mag het gelezen of ongelezen in een kast achterblijven. De afgelopen jaren zijn al een miljoen zwerfboeken op een spannende tocht gestuurd. Maar dat kunnen er nog véél meer zijn!

Stuur boeken op een spannende tocht. Doe mee met Kinderzwerfboek, omdat alle kinderen moeten kunnen lezen. Duik in je boekenkast en lever de boeken in op basisschool de Krokodaris in Venray.