Afbeelding
Foto:

Winnaar Gerrit Janssentrofee

Venray | In een onderling kampioenschap van biljartclub t Schruufke heeft Piet Ewals beslag weten te leggen op de Gerrit Janssentrofee.

In de finale versloeg hij Jef Willemse met een minimaal verschil. Hij scoorde gemiddeld 1.8. Op de foto de trotse winnaar (op de voorgrond ) met sponsor.


PC St. Jan

Velden | Hieke Kreuzer heeft met paard Bliksem de eerste prijs in de klasse B met 209 punten behaald op een selectiedressuurwedstrijd in Velden.

In de klasse L1 werd Jenske van Dongen met Geisha eerste met 202,5 punten. Ook in de klasse L1 wist Tamara Yapru met Griet van de Pluum de tweede prijs in de wacht te slepen met 197,4 punten. Sannah Kreuzer mocht met Romanov Boy H de tweede prijs in ontvangst nemen in de klasse M1 met 196 punten.

Bij de pony's wist Zoey Bömers de klasse DE L2 op haar naam te schrijven met pony Cartousch en 199 punten. In de tweede proef wisten zij ook nog de vierde prijs te behalen met 193 punten. Femke Jansen werd eerste met pony Fedor in de klasse C L1 met 191 punten. Esmee van der Sterren werd met pony Elwi's Adorable eerste in de klasse C B met 206,5 punten. In de tweede proef wist ze eveneens een eerste prijs te behalen met 196,5 punten.

In deze klasse werd Marissa Schaap tweede met 186 punten. Maud Verhoeven mocht met pony Casper de derde prijs in ontvangst nemen in de klasse DE L1 met 207,5 punten. Coen Philipsen heeft deelgenomen aan de Almelose Ruiterdagen. Met zijn pony Bianca werd hij vijfde in de klasse D B springen. Juul Michels wist bij een springwedstrijd in de Mortel op de eerste plek te eindigen met pony Bambine in de klasse DE L. Petra van Dijck-Claessens heeft deelgenomen aan een springwedstrijd bij de Peelbergen in Kronenberg. Met Bon A'parte werd ze eerste in de klasse Z. Met Gantira mocht ze de derde prijs in ontvangst nemen in de klasse M. Verder is Van Dijck met haar paarden naar Helden geweest. In de klasse L wist ze met G-Star de vierde prijs te behalen. De klasse Z wist ze op haar naam te schrijven met paard Bon A'parte.


PC Ons Genot

Westerbeek | Suzanne Hendrikx heeft in Westerbeek de derde prijs behaald met Forlan in de L1 dressuur.