Hockeysters sluiten af met nederlaag

Deurne-Venray 6-3 (2-0). Doelpunten Venray: Joni van Alst (2x) en Stella Wientjes.

Deurne | De hockeysters van Venray sloten de competitie in de reserve vierde klasse zondag af met een 6-3 uitnederlaag tegen de nummer twee op de ranglijst, Deurne. Halverwege het duel keken de gasten tegen een 2-0 achterstand aan. De Venrayse treffers werden in de tweede helft gescoord door de B1-speelsters Joni van Alst (2) en Stella Wientjes. Venray eindigde deze competitie als derde in de reserve vierde klasse.

Roy de Rijk

Venray | In Peel en Maas werd vorige week abusievelijk gemeld dat Guido Pop drie keer scoorde in het duel met Meerssen (4-4).

Dat is echter niet juist. Pop scoorde een van de vier venrayse treffers, de andere drie werden gemaakt door Roy de Rijk.

Nick Joosten terug naar Volharding

VIERLINGSBEEK | Nick Joosten (24) keert terug bij Volharding.

De middenvelder uit Bergen kwam van 2010 tot 2013 al uit voor de Vierlingsbekers.

Joosten ging vier jaar geleden terug naar zijn oude club Montagnards die onlangs uit de vierde klasse degradeerde. Bij Volharding is hij ook actief als jeugdtrainer.

Holthees traint nog door in juni

HOLTHEES | Holthees is een van de weinig voetbalclubs die nog in training zijn. Onder leiding van de nieuwe coach John Klaassens wordt nog tot eind juni doorgetraind bij de vijfdeklasser.

Peter van den Heuvel zal komend seizoen niet meer het doel verdedigen. De ervaren sluitpost gaat zijn loopbaan afbouwen bij de veteranen. Wilco Stiphout is vanwege zijn studie in Nijmegen afgehaakt.

Holthees kan geen nieuwe spelers verwelkomen. Wel is Boy Leisiwal weer van de partij. Hij kwam een jaar geleden over van Venray 2. Vanwege een knieblessure en zijn opleiding speelde Leisiwal nog geen enkel competitieduel voor de blauw-witten.

Vier nieuwe spelers voor BVV'27

BLITTERSWIJCK | Vijfdeklasser BVV'27 kan vier nieuwe spelers aan de selectie toevoegen.

Joost Wijnhoven uit Blitterswijck keert terug van Wittenhorst waar hij in de jeugd speelde. Middenvelder Yilmaz Durgun maakt de overstap van Venray naar BVV'27. Van Volharding komt Sertan Gucuk. Stan Theeuwen is een eigen jeugdspeler die naar de senioren overgaat. Van de huidige spelersgroep vertrekt niemand.

SV Oostrum zoekt trainers

Oostrum | SV Oostrum is op zoek naar trainers voor het JO19-1 elftal en het tweede elftal.

Beide trainers moeten in staat zijn om de spelers te helpen de volgende stap te zetten in hun voetbalontwikkeling. Er ligt een mooie uitdaging voor communicatief vaardige en enthousiaste trainers om de talenten binnen deze teams verder te ontwikkelen. Interesse? Neem contact op met Hans Custers via telefoon 06-12461935 of met Roy Willems 06-54223084.