Afbeelding
Foto:

Gezellige picknick Zonnebloem

Venray | De Venrayse afdeling Rooy van de Zonnebloem organiseerde onlangs een picknick in en rond de accommodatie van Jong Nederland.

Zo'n 85 deelnemers genoten van de ontmoeting, waarbij de activiteitencommissie had gezorgd voor een aantal lekkere hapjes en drankjes. Het prachtige weer maakte het mogelijk om een korte wandeling te maken door de bossen van Vlakwater. Bij terugkeer van deze wandeling werd een tombola gehouden. Zo ging een deel van de aanwezigen met een leuke prijs naar huis. Een heel geslaagde middag.

De Zonnebloem organiseert jaarlijks een aantal van dit soort ontmoetingen voor haar gasten. Bovendien krijgen gasten die dat willen, regelmatig bezoek van een vrijwilliger. De Zonnebloem is er voor mensen met een fysieke beperking.

Foto: Wandeling door Vlakwater. Foto: Jo van Lieshout.


Winkeldieven

Overloon | Twee minderjarige winkeldieven die zaterdag met behulp van geprepareerde tassen allerlei goederen meenamen uit een supermarkt in Overloon zijn in de kraag gegrepen.

Een van verdachten kon meteen door het supermarktpersoneel worden aangehouden. Een tweede verdachte werd na een zoekactie door de politie in de kraag gevat.

Er zijn onlangs meerdere winkeldiefstallen gepleegd in de supermarkt. Het onderzoek naar de diefstallen is in volle gang.