Afbeelding
Foto:

Sporting ST JO 11-2 kampioen

Heijen | Sporting ST JO 11-2 is onlangs gekroond tot voorjaarskampioen door de uitwedstrijd tegen Heijen met 1-7 te winnen.

Het team van Sporting ST JO 11-2 werd hierdoor ongeslagen kampioen.

Van de tien gespeelde wedstrijden wist de ploeg er negen te winnen en werd er een keer gelijkgespeeld.


Summer Party

Venray | TC Venray houdt op zaterdag 8 juli voor de tweede keer de WTF Summer Party, voor haar jeugdleden en voor andere kinderen of jongeren die zin hebben in een sportieve middag.

WTF staat voor Wij Tennissen Fanatiek. Naast games en varianten op het tennisspel, is er muziek, eten en drinken. De locatie is bij TC Venray aan de Kempweg. Jos Baljet van de organiserende jeugdcommissie: "Vorig jaar, na de eerste editie van de WTF Summer Party, hebben de leden en hun introducés ons laten weten dat ze hoopten op een herhaling. Ze vonden het leuk om op zo'n manier een middag en avond door te brengen met hun vrienden en tennisgenoten, buiten de trainingen en competities om. Iedereen is heel sportief bezig geweest met de games en de workshops. En natuurlijk muziek, eten, drinken en gezelligheid!" Wie geen jeugdlid is van TC Venray en toch wil komen kan zich aanmelden via wtfsummerparty@gmail.com.