Afbeelding

Scholenbridge spannende strijd

Venray | Voor de derde maal is het Venrayse lesjaar voor bridgeleerlingen afgesloten met een onderling toernooi in MFC Brukske.

De leerlingen speelden vlot hun eerste rondje in de klassen mini of gevorderden. De negen lesgroepen van de zeven deelnemende scholen leverden dit jaar 32 beginnende en 28 gevorderde leerlingen op. Bij de mini's waren er veel gedeelde plaatsen. Gedeeld eerste werden Wiebe Wessel met Fieke Arts en Mila Karacoban met Mel Brouwer.

Daan Kersten en Sem van Rens werden tweede en Joris Rongen met Timo Lammers en Ghalia Salman met Melina Ugurdikem werden gedeeld derde. Er was een goede score voor de leerlingen van basisschool de Meent die dit jaar voor het eerst de mogelijkheid hadden bridgelessen te volgen. Bij de gevorderden ging de eerste plaats naar Maxim Ruigrok en Khoa Tran. De tweede plaats werd bezet door Ruuben Sengers en Koen Swinkels (allen Klimboom) en de derde plaats was voor Levi den Uil en Maaike Bloemen.

Omdat De Petrus Bandenschool een derde en eerste plaats behaalde, had deze school het hoogste gemiddelde over mini's en gevorderden, en mocht daarom de wisseltrofee in ontvangst nemen.


Afbeelding
Afbeelding