Afbeelding
Foto:

Décork Vloeren: jaren ervaring

Venray | Vanaf augustus 2016 is Décork Vloeren gevestigd in Venray. Het bedrijf bestaat al sinds 1985 en was tot 2016 gevestigd in Apeldoorn. Robert Hagen heeft de zaak in 1995 overgenomen van zijn toenmalig werkgever.

Van Apeldoorn naar Venray, hoezo? "Twee jaar geleden zijn we naar Baarlo verhuisd. De afstand tot Apeldoorn leidde uiteindelijk tot deze keuze", vertelt eigenaar Robert Hagen (foto). Venray is volgens Hagen een leuke plaats met expansiemogelijkheden voor zijn bedrijf. "Vanuit Venray kun je snel heel veel kanten op", aldus Hagen. "Daarnaast is er in Venray en omgeving geen bedrijf zoals Décork Vloeren.

Décork Vloeren is dé specialist in vloeren. "Parket, houten vloeren, laminaat, PVC maar ook kurk. Met dat laatste product zijn we destijds groot geworden en kunnen we ons ook onderscheiden. Want de kurkvloer zoals mensen dat vroeger kenden is nu een totaal ander product met heel veel mogelijkheden en leverbaar in honderden kleuren. Mensen reageren vaak heel verrast als ze de mogelijkheden van kurk zien." Kurkvloeren worden door Décork Vloeren zelf vervaardigd en ingekleurd. "We hebben eigen vloerleggers in dienst en helpen onze klanten vanaf het inmeten tot het opleveren, dit geldt voor alle vloeren; parket, houten vloeren, laminaat, PVC en kurk. Daarnaast kunt u ook terecht voor het schuren van uw parket- en houtenvloer. Het intensief reinigen van uw parket- en kurkvloer behoort eveneens tot de mogelijkheden. Ook kunt u voor de hierboven genoemde vloeren terecht voor onderhoudsmiddelen." Décork Vloeren richt zich op de particuliere- én zakelijke markt. "Zowel particulieren als zakelijke klanten hebben vaak uiteenlopende wensen en het is voor ons een uitdaging om iets te maken dat niet standaard is." De wens van de klant staat bij Décork Vloeren voorop! "Eerlijk zakendoen voor een goede prijs hoort daar uiteraard ook bij."

Meer weten, loop dan eens binnen bij Décork Vloeren aan de Julianasingel 6 in Venray.