Afbeelding
Foto:

Judoka's Verhagen in de prijzen

Uster/ Venray | De G-judoka's van Sportinstituut Verhagen namen in Uster in Zwitserland deel aan de Zwitserse Open Special Olympis. Jurgen van der Heijden (-100 kg), Jasper Holtackers (-90 kg) en Jamey Baars (-60 kg) behaalden op dit toernooi de eerste plaats. Zij wonnen al hun partijen met overtuiging.

In Venray werd zaterdag het internationaal judotoernooi gehouden, waar Sportinstituut Verhagen met acht deelnemers streed om het eremetaal. Nils Koedam werd tweede in de klasse heren -21 jaar tot 100 kg en Sjoerd Oudenhoven won de kleine finale om de derde plaats in de klasse -21 jaar tot 73 kg.

Maggy van Hoof werd door de scheidsrechter benadeeld: zij scoorde een punt, maar de tegenstander kreeg het toegekend. Zelfs na protest bleef de scheidsrechter bij zijn standpunt. Daardoor mocht ze niet om de derde plaats spelen. Voor Fin Nelissen, Fer Dirks, Liam van der Groef, Cem Verheyen, Imke Mulder en Jens Oudenhoven was dit toernooi nog net te zwaar.

Niels Koedam (links) samen met Rudi Verhagen en Sjoerd Oudenhoven op de foto.


Zomeravondbridge

Venray | Van 28 juni tot en met 23 augustus wordt elke woensdag van 19.30 tot 22.30 uur een bridgedrive gehouden in de Raaijhal aan de Raaijweg 15-17 in Overloon. Aanmelden kan alleen per paar vanaf 19.00 uur. De indeling is op volgorde van binnenkomst. Informatie is verkrijgbaar bij Gerda Crooijmans via telefoon (0478)641265.