Afbeelding
Foto:

Unieke groepsreis naar en door Iran

Venray | Reisbureau Vice Versa komt met een heel bijzondere en unieke eigen reis op de markt; deze keer naar Iran.

Je waant je terug in de tijd tijdens de tweeweekse reis door Iran. Reis, vanaf je eigen voordeur, mee langs de vele culturele en historische hoogtepunten van dit speciale land. De Iraanse bevolking wordt geroemd om haar gastvrijheid en op de bazaars kijk je je ogen uit; kleurrijke stoffen, geurige kruiden en de uiterst vriendelijke koopmannen laten je graag de meest verrukkelijke dingen proeven, zonder dat ze een aankoop verwachten.

Veel gebouwen zijn echte kunstwerken vanwege het prachtige mozaïek en dan hebben we het nog niet gehad over de historische verhalen die aan de gebouwen verbonden zijn. Verhalen van de bakermat van onze beschaving. Onderweg zien we zogenaamde karavanserai, voormalige herbergen van handelaren op de Zijderoute. De meeste karavanserai zijn verlaten, maar enkelen zijn in ere hersteld en hier kun je zelfs een nachtje verblijven. zoals in Zeinodin. Een overnachting in deze traditionele karavanserai mag zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan het Oude Perzië en dat is ook inbegrepen in onze rondreis.

Iran, met zijn prachtige landschappen, indrukwekkende historische gebouwen en de boeiende Perzische geschiedenis zal een aaneenschakeling van hoogtepunten zijn. De deelnemers komen beslist met geweldige verhalen en herinneringen weer thuis.

De Vice Versa-reis naar Iran (van 21 oktober tot en met 4 november 2017) gaat definitief door, maar er is nog ruimte voor enkele deelnemers. Meer weten? Neem even contact op met via maja@reisbureauviceversa.nl of telefoon 0478-515155.