Afbeelding
Foto:

Zomerjazz in Oostrum

Oostrum | In Oostrum vindt op zondag 18 juni om 16.00 uur het optreden Zomerjazz plaats.

Het optreden wordt verzorgd door Babs van Bree en Vincent van Reen, beiden afgestudeerd aan het conservatorium van Maastricht. Deze muzikale talenten zijn verenigd in Babs, waarbij Babs van Bree voor de zang zorgt en Vincent van Reen de begeleiding op gitaar op zich neemt.

De twee brengen een eigentijds programma met bestaande en eigen geschreven nummers. Het programma is zowel verrassend in kwaliteit als opbouw te noemen. Het intieme concert vindt plaats in De Watermolen aan de Buitenhof 2 in Oostrum. Voor meer informatie en aanmelding: www.bontekameleon.nl.


Kantfabriek

Horst | In Museum de Kantfabriek in Horst is op zaterdag 17 juni om 14.00 uur de lezing Passie voor handgekleurde borduurpatronen door Diny Gerards-Mensink te bezoeken. Onderdeel van de expositie zijn historische handgekleurde borduurpatronen. De lezing is onderdeel van de expositie Bloemen Bloeien op Papier die te zien is tot 8 oktober. Tijdens deze expositie zijn naast de borduurpatronen ook de winnende werken te zien uit een wedstrijd voor moderne kunstenaars die het museum over dit thema uitschreef. Meer informatie: www.museumdekantfabriek.nl.