Afbeelding
Foto:

Laatste ronde Streetleague Venray

Venray | In de wijk Brukske werd vrijdagavond de laatste ronde van het straatvoetbalcompetitiefestijn StreetLeaque gespeeld.

In diverse wijken speelden teams, jongens en meiden tot 17 jaar, op de trapveldjes tegen elkaar. Teams uit verschillende dorpen en wijken streden tegen elkaar op drie onderdelen: voetbal, BuurtBijdragen en
Fair Play.

Winnen kon dus met meer dan voetbal alleen. De geplande afsluiting van het regionale evenement op zaterdag 17 juni in stadion De Koel in Venlo gaat niet door. Doordat de verbouwing van het stadion naar voren is gehaald, is de prijsuitreiking van Streetleague naar een later tijdstip verplaatst.

Foto Henk Lammen.


PC St. Jan

Venray | Petra van Dijck-Claessens heeft op een selectie springwedstrijd in Velden de overwinning behaald in de klasse M met haar paard G-Star.

Ook in de klasse Z/ZZ wist ze op haar naam te schrijven met Bon A'parte. Bij de pony's mocht Katelijne Philipsen met Boyke de eerste prijs in ontvangst nemen in de klasse AB B. Met haar pony Fleur werd ze eerste in de klasse B L. Bart Philipsen behaalde de eerste plek in de klasse C B met pony Prins. Bij het pony teamspringen wisten Juul Michels met Bambine, Hieke Kreuzer met Hijker Forest Collin en Indy Kleuskens met Orchard op de eerste plek te eindigen.