Afbeelding
Foto:

Zomerse Zondag bestaat 20 jaar

Castenray | Dit jaar bestaat het dorpsfeest van Castenray alweer 20 jaar. Van 1998 tot en met 2010 vond het plaats onder de naam Câselse Bierfeesten en sinds 2011 Zomerse Zondag.

Ondanks de naamsverandering is het doel van het dorpsfeest altijd hetzelfde gebleven: een feest organiseren voor jong en oud.

Vanwege het twintigjarig bestaan pakt de organisatie dit keer extra uit. Zomerse Zondag wordt gehouden op twee dagen, op zaterdag 24 en zondag 25 juni. Op de zaterdagavond verzorgt Motion allround coverband de aftrap van dit weekend. Natuurlijk zijn er ook weer speciaalbieren verkrijgbaar.

Het feestterrein gaat open om 20.00 uur en de entree bedraagt 5 euro. Op zondag barst de strijd op zondag om 11.00 uur los met de zeskamp, die terugkeert na jaren van afwezigheid. Tevens vindt voor de vijfde keer dé dorpsbrunch plaats, voor jong en oud.

Daarnaast staat er voor de kinderen een springkussen en kan het publiek genieten van straattheater van toneelvereniging Vondel Castenray. Bovendien wordt er met een fototentoonstelling, die wordt verzorgd door het heemkundig genootschap, teruggeblikt op de afgelopen negentien edities.

De muziek wordt verzorgd door Oeh! Mien meloeneke 5. Dit feestelijke weekend wordt muzikaal afgesloten met een optreden van Afslag 7! Zomerse Zondag vindt plaats in de Matthiasstraat in Castenray.
Voor meer informatie kijk op www.facebook.com/zomersezondag.