Afbeelding
Foto: Ron Koenen

Theater beloont met theater

Venray | Duizenden mensen reserveerden hun plekje bij Schouwburg Venray al de afgelopen weken en deze 'vroegboekers' genieten niet énkel van korting, maar maken ook kans op een theaterbeleving elders in het land.

Al jaren hanteert het theater een vroegboekkorting voor deze vroege vogels. Ze ontvangen 2 euro korting per ticket. Maar dit jaar biedt het hen iets extra's. Iedereen die vóór 1 september 2017 tickets boekt, maakt ook nog eens kans op kaarten voor De Lama's in het Ziggo Dome in Amsterdam, inclusief vervoer. "We zijn blij met alle gasten die de weg naar onze schouwburg weten te vinden gedurende een theaterseizoen, maar de vroegboekers zijn voor ons ook heel belangrijk. Ze geven ons een indicatie voor de verloop van de ticketverkoop gedurende de rest van het seizoen. We verloten al enkele jaren een prijs onder alle vroegboekers, maar dit jaar wilden we het binnen ons vakgebied houden. We mogen dus acht personen blij maken met een avondje theater in onze hoofdstad", aldus Paul Franssen, directeur Schouwburg Venray. Eerder liet het theater weten dat het goed gaat met de kaartverkoop.

Het kenmerkende is dat de koplopers echt de regionale producties zijn. Talent uit eigen regio. Zo vliegen de kaarten voor Rowwen Hèze, Rob Scheepers, Venrode Voices, Zònnestraole van Geluk, Boom like that!, Vastelaovesconcert van Koninklijke Harmonie Euterpe en het Venray's Mannenkoor als warme broodjes over de toonbank. Informatie via www.schouwburgvenray.nl.