Afbeelding
Foto:

Open dag Hart for her Venray

Venray | Hart for her, de vrouwvriendelijke sportschool, opent op 10 juni de deuren voor nieuwsgierige dames. Iedereen die nu weleens wil weten wat het verschil is tussen Hart for her en een 'gewone' sportschool, is die dag tussen 10.00 en 15.00 uur welkom aan de Stationsweg 21 in Venray.

Snel de knoop doorhakken die dag loont de moeite, want als je besluit lid te worden tijdens de open dag krijg je één maand gratis sporten en een leuke sporttas cadeau. Vraag wel naar de voorwaarden. Tevens is er voor iedere bezoeker een leuke 'vul in en win'-actie waarbij je kans maakt op twee maanden gratis sporten. Tussen 10.00-12.00 uur heb je de mogelijkheid om een heerlijke smoothie uit te proberen en natuurlijk is er ook koffie en thee.

Hart for her is een sportschool speciaal voor vrouwen. Je doet er een total body work-out in slechts dertig minuten, ondersteund door een coach. De formule van Hart for her is gebaseerd op het plezier dat bewegen, sport en of fitness je kan geven. De prettige sfeer en niet onbelangrijk: het gezonde, fitte gevoel. Lekker in je vel, je goed voelen over jezelf, daar gaat het om bij Hart for her. Lekker bewegen in een prettige omgeving, omringd door vrouwen die hetzelfde doel hebben. Onder begeleiding van je eigen personal trainer, die weet wat jou beweegt. Herken je dit? Je wilt graag bewegen, maar je hebt weinig tijd en je houdt nooit iets lang vol. "Veel vrouwen die bij ons sporten hielden eerst eigenlijk niet van sporten of fitness. Nu wel .....", aldus Natasja van Ewijck. Een reden te meer om sporten bij Hart for her uit te proberen en ervaar zelf waarom zoveel vrouwen nu wel met plezier sporten.

Voor meer informatie: www.hartforher.nl, e-mail:natasjavanewijck@hartforher.nl.


Studie hotels

Venray | De provincie start samen met de regio's Noord-, Midden-, en Zuid-Limburg en de belangenorganisaties Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de Samenwerkende VVV's (SVL) een hotelmarktonderzoek. Dit onderzoek moet de vitaliteit en de huidige en de toekomstige hotelmarkt(ruimte) in de provincie in beeld brengen. Voor het onderzoek wordt een proces gestart waarbij de feiten en trends in beeld worden gebracht, onder meer via een enquête onder hotelondernemers. Daarnaast is een aantal ondernemers via hun belangenorganisaties uitgenodigd om mee te denken met bestuurders en ambtenaren uit de regio's. Hotelondernemers in Limburg zullen komende maand een online vragenlijst ontvangen.