Afbeelding
Foto:

Beeld Klomp in Odapark klaar

Venray | Maandenlang werkte kunstenaar Mathieu Klomp bij Odapark in Venray aan een nieuw beeld. Met zijn speciale techniek waarbij hij een föhn gebruikt om beelden te maken uit plastic. Het Kunstlab van Odapark deed tijdelijk dienst als werkatelier voor Mathieu. Mensen konden hem ter plekke aan het werk zien.

Afgelopen zondag – de laatste dag van zijn solo-expositie Homo ex Machina in Odapark - was het nieuwe beeld helemaal af en werd aan het publiek getoond.

Het beeld – mensfiguur met hond - zal straks waarschijnlijk onderdeel worden van een groter kunstwerk. De foto's die afgelopen zondag zijn gemaakt van het complete beeld worden nu voor het eerst gepubliceerd in
Peel en Maas.

Een nieuwe grote expositie Art Shoes wordt momenteel voorbereid en zal eind deze maand geopend worden. Meer nieuws daarover volgt.


Workshop beeldhouwen

Overloon | In Ontmoetingspunt 't Helder wordt op zaterdag 17 juni een workshop beeldhouwen gehouden. Het wordt een leerzame dag onder deskundige begeleiding om samen te ervaren hoe het is om steen te zien veranderen onder de eigen handen. De dag duurt van 9.30 tot 17.00 uur.

Aanmelden kan bij Annemie van den Munckhof van Ontmoetingspunt 't Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 in Overloon via telefoon (0478)641404, 06-27007511 of via e-mail
t-helder@ziggo.nl.