Podiumplaats Wout Smits

Harfsen | Tijdens het NK quads (KNMV) in Harfsen was er een podiumplaats voor Wout Smits.

Smits werd tweede en derde in de manches. Hiermee werd hij derde in het dagklassement. Joey Maessen (Venray) sloot het weekend slecht af. Hij reed een wedstrijd om het open Duits kampioenschap quads in Torgau. Maessen werd de eerste manche tweede. In de tweede manche viel hij uit door een afgebroken wielophanging. Hij ziet hiermee zijn kansen op prolongatie van de Duitse titel slinken.

De Peelkorf naar NK

Ysselsteyn | Korfbalvereniging De Peelkorf uit Ysselsteyn neemt op zaterdag 3 juni vanaf 10.00 uur met drie ploegen deel aan de NK jeugd voor dames in de klassen C en B.

Het NK vindt plaats op sportpark Wettenseind in Nuenen. Ook worden deze dag de kruisfinales A dames gespeeld. De Peelkorf C1 en B1 strijden op deze dag om de titel. De Peelkorf A1 speelt de kruisfinale tegen Swift A1. De winnaar gaat naar de finale op zondag 11 juni in
Velden.

Mijling Open Bridge Drive

Overloon | In sportcentrum Raaijhal aan de Raaijweg in Overloon wordt op zaterdag 17 juni de achtste Mijling Open Bridge Drive gehouden. De drive start om 14.30 uur. inschrijven kan tot 13 juni. Meer informatie en inschrijven: Gerda Crooijmans via e-mail crooijmans-driessen@ziggo.nl of via telefoon (0478)641265.