Afbeelding
Foto:

Quinn gym succesvol

Barnsley | Drie vechters van Thai-kickboksvereniging Quinn gym uit Venray hebben deelgenomen aan een Europees titelgevecht in Barnsley in Engeland.

Abdirahman Abdi (16), Chadia van Loo (13) en Quinn Gerlach (9) wisten alle drie hun titel Muay Thai binnen te slepen. Ditmaal ging het om een losse titelpartij WTKA op de Sandee Super Show, speciaal georganiseerd om jeugdvechters een groot podium te geven.

Abdi beƫindigde zijn partij voortijdig door een dokterstop en Gerlach en Van Loo op punten.


Britt Teunissen aan de leiding

Ysselsteyn | Wielrenster Britt Teunissen is sinds zaterdag leidster in het Babydump Kempenklassement. Dit is een klassement van negen wedstrijden in De Kempen.

"Afgelopen zaterdag was hiervan in Westerhoven de tweede wedstrijd en was mijn zesde plek voldoende om de leiderstrui te pakken", laat Britt Teunissen weten. "Ik rijd al een aantal jaar alle wedstrijden van dat klassement en heb al tweede, derde en vierde gestaan, maar had tot nu toe nog nooit de leiderstrui."

Teunissen rijdt sinds dit seizoen weer voor TWC De Kempen. "Ik heb dit seizoen wel al twee op het podium gestaan, in Hamm in Duitsland en in Mill. Ik was beide keren tweede."