Afbeelding
Foto:

Duofiets voor Ysselsteyn

Ysselsteyn | Vol enthousiasme demonstreren Mia en Toon de duofiets in een ronde over het Lovinckplein in Ysselsteyn.

Ze worden aangemoedigd door bewoners, donateurs, sponsoren, zorgprofessionals en vrijwilligers. Deze duofiets is namelijk een langgekoesterde wens van de bewoners in 't Zorghuus en zondag 28 mei is de wens officieel in vervulling gegaan.

Hans Verkoeijen en Bart Marcellis hadden de eer om de fiets over te dragen. Zij hebben namens de Peter Winnen Classic een geldcheque overhandigd van 1500 euro als bijdrage aan de duofiets.

Op deze dag is ook wandeltocht Rundje Ysselsteyn, waarvan alle positieve resultaten ook ten goede komen van 't Zorghuus. Verder hebben de dartclub en vele particulieren dit doel gesteund met donaties. Willie Koonings, voorzitter van stichting Vrienden van 't Zorghuus, heeft alle betrokkenen bedankt voor hun inzet en heeft kenbaar gemaakt dat de duofiets niet alleen voor mensen in 't Zorghuus is. Maar ook gebruikt kan worden door andere mensen die niet meer alleen zelfstandig kunnen fietsen.

Fotograaf: Loes Poels.


Zin in Zingen

Venray | Op zondag 11 juni is er weer Zin in Zingen in wijkgebouw Den Hoender aan de St. Ursulastraat 2 in Venray.

Onder begeleiding van een live orkest kan volop meegezongen worden met melodieën uit vroegere dagen. Voor de pauze zal Thérèse Persoon uit Wanssum haar liederenkeuze presenteren. Na de pauze worden verzoeknummers gezongen. Liederenbundels zijn in de zaal verkrijgbaar. De zangavond begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Iedereen die van zingen houdt is welkom.