Laatste café De Verbeelding

Horst | Op donderdag 10 september 2015 opende café De Verbeelding in Horst voor de eerste keer haar deuren. Twee jaar later op donderdag 6 juni wordt de 20e editie van café De Verbeelding, en tevens de laatste, gehouden.

In De Verbeelding gaat het om verwondering die men wil delen, om statements die toelichting verdienen, om veronderstellingen die om toetsing vragen en om onbegrip dat begrip verdient. Al die tijd is De Verbeelding iedere maand een ontmoetingsplaats voor mensen die zich bekommeren om de wereld, een plek voor friskijkers en andersdenkenden. Echter, waar verbeelding nooit rimpels krijgt, daar krijgen de waard en waardin die wel. Een teken om en de tijd nu anders in te delen. Café De Verbeelding sluit dus nu haar deuren, maar niet haar spirit. Nog één keer is café De Verbeelding een podium voor het pleidooi, voor de hartstocht van de bepleiter. Een café als een plek vol passie. Aanvang 20.00 uur bij Cambrinus aan de Venrayseweg 94 in Horst. De entree is vrij.

Fietstocht AVOS

Venray | Seniorenvereniging AVOS houdt op woensdag 7 juni een korte fietstocht voor alle ouderen. Vertrek is om 13.30 uur bij De Kemphaan voor een tocht van ongeveer 25 kilometer met halverwege een pauze. De deelnemers dienen zich voor 10.00 uur aan te melden bij Wim van Tilburg via telefoon 546524.