Opening tentoonstelling Bram Reijnders

Eindhoven | AbrahamArt in Eindhoven opent op zaterdag 3 juni om 15.00 uur de nieuwe tentoonstelling Illusion Paradise van de Venrayse kunstenaar Bram Reijnders.

In Illusion Paradise speelt Reijnders met de verwarring tussen fictie en werkelijkheid in de wereldarena. Mickey Mouse die de strijd aangaat tegen 'entertainization', kerken als contemporaine tempels van fantasie. Porno als popthema?

Bram Reijnders autobiografische kunst heeft een spectaculaire opmars gemaakt. Het werk van Reijnders is ondeugend maar ook confronterend; onschuldig eerlijk maar ook complex.

De originele wijze waarop deze popart-kunstenaar het huidige tijdsbeeld weet vast te leggen, wordt zeer gewaardeerd door grote internationale kunstbeurzen en galerieën.

Bram Reijnders maakt eerder furore op kunstbeurzen en galerieën over de hele wereld en exposeerde in zijn korte carrière reeds met Andy Warhol, Banksy, Robbert Rauschenberg, Jeff Koons en Christo.

De tentoonstelling van Bram Reijnders loopt tot 30 juni, zeven dagen per week van 11.00 tot 18.00 uur. Aanmelden kan via de website www.abrahamart.com/expo-illusion-paradise-bram-reijnders/.