Fietser gewond

Venray | Op de kruising Noordsingel-Heuvelstraat in Venray is donderdagochtend rond 11.00 uur een 81-jarige fietser uit Venray gewond geraakt na een aanrijding met een cabrio.

De man kwam na de botsing op de ruit van de auto terecht. De auto werd bestuurd door een 21-jarige automobiliste uit Venray. Een traumahelikopter rukte na de melding uit om medische hulp te verlenen. Het slachtoffer is met ernstig letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Nieuwe clinic trailrunning bij LoopCentrum

Horst aan de Maas | Trailrunning is een populaire variant van hardlopen, waarbij deelnemers dwars door de natuur lopen. Na de succesvolle clinics van het afgelopen jaar organiseert het LoopCentrum op zaterdag 17 juni een nieuwe trailrunningclinic. Onder begeleiding van een deskundige trainer van het LoopCentrum wordt onder meer aandacht geschonken aan de techniek van het trailrunnen. Door een juiste techniek kunnen blessures voorkomen worden. Bovendien kan door een betere techniek met name bij het stijgen en dalen veel tijdwinst geboekt worden. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: http://hetloopcentrum.nl/hardlopen/trainingen/