Smaak zit tussen je oren: lustrumeditie!


24 tot en met 28 mei is het zo ver, de lustrumeditie van Smaak zit tussen je oren! Voor het vijfde jaar kunnen jong en oud komen genieten van al het lekker wat onze streek te bieden heeft. Voor vijf dagen wordt het Schouwburgplein omgetoverd tot een smaakvol plein waar een verbinding wordt gemaakt tussen lokale agrariërs en lokale horecaondernemers.

De woensdag start met de educatieve dag. Tijdens deze dag nemen ruim 250 basisschoolleerlingen uit de gemeente Venray een kijkje bij een lokale agrarier en daarna toveren ze in de tent een lokaal geproduceerd product om tot een heerlijk gerecht.

Tijdens de woensdagavond verenig je het nuttige wel héél lekker met het aangename. De businessavond van Smaak zit tussen je oren staat namelijk in het teken van netwerken. Onder het genot van een culinair amuse-diner leggen lokale ondernemers nieuwe contacten én versterken ze bestaande contacten.

Vanaf donderdag is de tent het hele Hemelvaartsweekend vrij gratis toegankelijk voor jong en oud. Kom onder het genot van een hapje en/of drankje genieten van een zeer divers programma.
Op donderdagavond brengt RU2 vanaf 21:00 uur opzwepende rock classics, 'kleine' akoestische ballads en prachtige hedendaagse hits ten gehore. De zaterdagavond starten we met de band Afslag 7. Zij staan garant voor een avond vol muziek, sfeer en feest. Hierna volgen de dames van Luv om op zaterdag het feest compleet te maken.

De zondag staat in het teken van 'Beleef de streek'. Naast het culinaire dag- en avondprogramma van Smaak zit tussen je oren, de maandelijkse koopzondag én een gezinsfietstocht voor jong en oud, vindt ook het jaarlijkse Schieëpersfieëst plaats. Het Henseniusplein wordt overgenomen door schapen en een historische markt.

Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Een speciaal kinderplein zorgt voor de nodige entertainment voor onze jonge smaakmakers.