Ontmoeting met vluchtelingen

Venray | Op vrijdag 26 mei is er weer een ontmoetingsbijeenkomst met vluchtelingen en alle andere inwoners van Venray.

Na het succes van de eerste twee bijeenkomsten eerder dit jaar wordt hier weer een vervolg aan gegeven. Het thema van deze avond is het aankomende Suikerfeest.

Op 28 mei begint de ramadan en deze periode wordt afgesloten met dit feest. Omdat het Suikerfeest ook een bijzondere dag is voor kinderen, wordt het Suikerfeest aan het Nederlandse kinderfeest Sinterklaas gekoppeld. Een aantal mensen gaat hierover vertellen. Daarnaast worden er hapjes gemaakt, is er een drankje en wordt er ook voor muziek gezorgd.

De bijeenkomst gaat plaatsvinden bij het Leerwerkcentrum Werkvloer en Joutou Sportzorgcentrum op het St. Annapark aan de Noordsingel 39 in Venray. De avond begint om 17.30 uur.

Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via e-mail werkgroep@vluchtelingenwelkomvenray.nl.


Overweg Oostrum afgesloten

Oostrum | Tijdens spoorwerkzaamheden is de overweg Monseigneur Hanssenstraat in Oostrum afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid (langs de - voor dagelijkse passanten - vertrouwde route).

ProRail vernieuwt van vrijdagavond 16 juni t/m maandagochtend 19 juni een deel van het spoor in Oostrum. De werkzaamheden zijn tussen de overweg Monseigneur Hanssenstraat en de overweg Witte Vennenweg.