Afbeelding
Foto:

Fraayste ondernemerkes 2017

Venray | Twee dames van 5 jaar hebben zijn uitgeroepen tot Fraayste ondernemerke 2017:" Phileine en Wies.

Deze twee zéér enthousiaste jongedames van vijf jaar trakteerden de potentiële klanten tijdens de Venrayse kindermarkt op Koningsda op spekkies en hadden zo al snel veel aandacht.

Met hun enthousiasme, vrolijkheid, hun feestelijke snoetjes en kleding zaten Phileine en Wies te stralen op een 'hotspot' voor de schouwburg; lekker in het zonnetje.

Om 8.30 uur 's morgens hadden de twee al veel spulletjes verkocht, ook aan elkaar. Zo had Wies een mooie tas met een poes erop, én een knuffel-Dikkie Dik van Phileine gekocht.

Maar niet alleen goede verkoop is belangrijk, ook je uitstraling én plezier in je werk zijn belangrijk; en dat heeft de dames veel stemmen en likes bezorgd via Facebook. En zo wonnen Phileine en Wies de titel Fraayste Ondernemerke 2017.

Ondertussen hebben de dames een feestelijk cadeau-pakket ontvangen. Dit pakket is samengesteld met spullen die gesponsord zijn door de Venrayse centrum-ondernemers. Venray Centraal is trots op zo veel ondernemend jong talent in onze gemeente.

De foto's van al die jonge en enthousiaste kinderen op Koningsdag 2017 zijn te zien op de Facebooksite van Venray Bloeit.

Foto: Dom Melskens.